Huisregels

Met Literatuurforum.nl willen wij een prettige omgeving creëeren waarbinnen iedereen openlijk en met plezier over literatuur en verwante zaken kan discussiëren. Om de kwaliteit en gastvrijheid van het forum te bewaken, hebben wij onderstaande huisregels opgesteld. Dit zijn eveneens de voorwaarden waaronder toegang tot deze website wordt aangeboden. Wij gaan ervan uit dat iedereen die een gebruikersnaam registreert en actief deelneemt aan discussies, akkoord gaat met deze regels. Tevens behouden wij ons het recht voor om eenieder die een of meerdere regels stelselmatig overtreedt, de toegang tot de website en/of de mogelijkheid tot deelname aan het forum te ontzeggen.

Veel van onderstaande huisregels vallen onder de noemer "gezond verstand". Je zou ze als volgt kunnen samenvatten: behandel elkaar met respect, plaats geen berichten die onnodig als kwetsend of storend kunnen worden opgevat, en ga niet zelf in op zulke berichten, maar meld ze aan de beheerders en/of moderators.

Enkele fora op deze website hebben aanvullende regels voor het plaatsen van berichten. Deze vind je doorgaans bovenaan de lijst met discussies.

Laatst gewijzigd: 10 augustus, 2011.

Algemene gedragsregels

^ Terug naar boven

Berichten plaatsen

^ Terug naar boven

Berichten wijzigen

^ Terug naar boven

Discussies starten

^ Terug naar boven

Reclame

^ Terug naar boven

Handhaving

Afhankelijk van de evolutie van het forum, kunnen de huisregels en voorwaarden op elk moment worden aangepast, ook zonder dat de leden daarover worden ingelicht. Zorg er dus voor dat je regelmatig de huisregels controleert op wijzigingen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties met betrekking tot bovenstaande huisregels, neem dan contact met ons op.

^ Terug naar boven

Forumoverzicht: